Retourneren

Wij doen onze uiterste best om de kwaliteit van de door ons aangeboden producten te garanderen. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, of het product u niet in goede staat hebben bereikt, neemt u dan per e-mail contact met ons op via jozh18@outlouk.com of vul hieronder het retourenformulier in en klikt u op verzenden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden en voorzien van instructies voor het retourzenden.


Retourformulier

     
  Naam:
  E-mail adres:
  Ordernummer:
  Reden van retour:
Gratis retourneren

U kunt uw bestelling binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen gratis retourneren. Als u de gehele of gedeeltelijke bestelling retourneert, worden de betaalde verzendkosten volledig vergoed.

Komt u door het retour sturen van het/de artikel(en) met het uiteindelijke orderbedrag onder de grens van € 50,- (gratis verzending vanaf € 50,-), dan worden de verzendkosten van € 3,95 NL en € 6,95 BE voor de initiële bestelling verrekend met de te maken kosten voor het retour sturen. Dit zal betekenen dat, wanneer het uiteindelijke orderbedrag van de bestelde artikelen na retournering onder de € 50,- uitkomt, € 3,95 wordt ingehouden op de teruboeking van de door u gemaakte retour verzendkosten. Voor België wordt € 6,95 ingehouden. Respectievelijk zijn € 3,95 NL en € 6,95 BE de verzendkosten die normaal gesproken in rekening worden gebracht voor bestellingen onder de € 50,-. Mocht u reeds verzendkosten betaald hebben omdat u bij uw initiële order onder de € 50,- zat dan is bovenstaande verrekening uiteraard niet van toepassing.